Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، گالری های پایتخت در نیمه مردادماه ۹۸ برنامه های خود را همچنان پرشور ادامه می‌دهند؛ برنامه «صد اثر صد هنرمند» که به همت لیلی گلستان هر سال در تابستان برگزار می‌شود هفته آینده نیز ادامه خواهد داشت. همچنین یازدهمین نمایشگاه عکس های برتر سال «دوربین.نت» که از روز جمعه ۱۱ مردادماه در فرهنگسرای نیاوران افتتاح شد تا ۲۵ مرداد برپا خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این، در نیمه جمعه مردادماه شاهد افتتاح تعدادی نمایشگاه هنری هستیم که برخی از افتتاحیه آنها را در ادامه برمی‌شمریم.

گالری شیرین

شیرین ۱

نمایشگاه انفرادی نقاشی امیر راهساز با عنوان «ساسپریا» از جمعه ۱۸ مردادماه در گالری شیرین به نشانی خیابان کریمخان‌زند، خیابان سنایی، کوچه‌ سیزدهم، پلاک ۵ آغاز به کار می کند. در بیانیه این نمایشگاه آمده است:

«از درون سیاه آهنی آهی می‌کشم و صدایم در وجودم انعکاس می‌یابد

آخ یادم رفته که بزرگ شده‌ام و دیگر این سیاه به کار بازیم نمی‌آید

جز آهم نمی‌توانم به بیرون بجهم

گیر کرده‌ام..... گیر کرده‌ایم...

چند وقت است که اینجایم؟

یک روز؟ یک ماه؟ یک سال؟ یک قرن؟

همیشه تا ابد...

و باز بویی از کودکی مشامم را از آن سیاه آهنی پر می‌کند.

مادرم فریاد می‌زند نزدیک نشووو کثیف می‌شوی

ابوالهول می‌آید و من پشت سیاه آهنی قایم می‌شوم.

من هنوز قایم شده‌ام

همیشه تا ابد...

آه ...»

شیرین ۲

نمایشگاه انفرادی حجم الهام خاکپاش با عنوان «شبه مجسمه» در همین روز در گالری شیرین ۲ گشایش می‌یابد. در بیانیه این نمایشگاه آمده است: « ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که همه چیزش شبه است، هنرش شبه هنر، اقتصادش شبه اقتصاد، آموزش‌اش شبه آموزش، تعالیمش نجات بخش نیست ذهن را رهایی نمی‌بخشد به آن قفل می‌زند...

محبتش شبه محبت، یاری‌اش شبه یاری، لذتش شبه لذت، سخن گفتنش شبه کلمه، انسانیتش شبه انسانی، بودن در آن شبه بودن و در یک کلمه حیاتش شبه زندگی و شبه واقعیست، کدام روح و جان در این دنیایی که همه چیزش یک شبه وجود ناجور است می‌تواند ببالد؟ کدام مجسمه می‌تواند از جنس اصل باشد و روح را ارتقا بخشد؟!»

گالری طراحان آزاد

«بنگ بنگ تا پیروزی» عنوان نمایشگاه انفرادی نقاشی قاسم لطفی است که از جمعه این هفته در گالری طراحان آزاد واقع در خیابان ولیعصر (عج)، خیابان فتحی شقاقی، میدان سلماس، پلاک ۵ گشایش می‌یابد.

گالری اعتماد

گالری اعتماد ۱ جمعه ۱۸ مردادماه منتخبی از آثار و نمایشگاه های قبلی خود را به نمایش خواهد گذاشت. گالری اعتماد ۱ در میدان هفت تیر، مفتح جنوبی، بن بست شیرودی پلاک ۲۵ قرار دارد.

گالری اُ

نمایشگاه گروهی چیدمان «فاصله» با نمایش آثاری از آرفه آراد، مریم اشکانیان، آریا تابنده‌پور، مهدی دندی، مهسا کریمی‌زاده، مهسا مرسی و پیام مفیدی در گالری اُ به نشانی خیابان سنایی، خیابان شاهین (خدری)، پلاک ۱۸، طبقه اول افتتاح می شود.

گالری زیرزمین دستان

نمایشگاه انفرادی نقاشی علی رضوی با عنوان «اشکال دینامیک» از جمعه ۱۸ مردادماه در گالری زیرزمین دستان واقع در خیابان فرشته، خیابان بیدار، پلاک ۶ برگزار می شود.

گالری محسن (منفی یک)

نمایش سه‌ نفره‌ حجم، چیدمان و چاپ دستی عماد انوشیروانی، آزاده باربد و امید مهدی‌زاده از جمعه این هفته به مدت دو هفته در گالری محسن به نشانی ظفر، خیابان ناجی، خیابان فرزان، کوچه نوربخش، بلوار مینای شرقی، پلاک ۴۲ گشایش می یابد.

نمایش سه‌ نفره‌ عماد انوشیروانی، آزاده باربد و امید مهدی‌زاده شامل سه پروژه‌ مجزا با سه رویکرد متفاوت‌ است که هریک به مقوله‌هایی چون ابدیت تکرار، تراکم و فزونِ شهری می‌پردازند؛ انگار این شهر با مصداق‌هایش شناخته می‌شود نه با مفاهیم: پل‌های انبوه، سازه‌های ناتمام، ساختمان‌های بدمنظر بالایه‌های چرک، تکرار و ازسرگیری‌ها.

عماد انوشیروانی عموما با چیدمان‌هایش چرخه‌ای می‌سازد که در عین پویایی متضمن مفهوم سکون و تکرارند. «تشییع یک، دو یا سه جنازه‌ی احتمالی» دستگاهی گرفتار ِدور باطل است که عکس‌های مربوط به مراسم‌های گوناگون تشییع جنازه‌ را بر روی خود مکررا نمایش می‌دهد. این سازه‌ی مثلثی‌شکل در هیات یک شی ابدی، مفهومی فانی را متذکر می‌شود که هرروزه و اجتناب‌ناپذیر است.

آزاده باربد در سناریوی نقاشی و حجم «زیستگاه» به‌نوعی دوپیکره‌ دور و نزدیک/ملموس و ناملموس شهر را نمایش می‌دهد. ویژگی این مجموعه همچون پروژه‌های شهری، دارای یک فرایند است با مدیوم‌های مختلف در تولید و ساخت که طی زمان شکل گرفته‌ و هنوز متوقف نشده‌اند. تغییر کالبدی مکانِ زندگی انسان‌ها که از تبعات توسعه‌ شهرها و تغییر بافت و ریخت فضای سکونت است روندی ناپایدار دارد که گاه متوقف می‌شود و گاه صعود می‌یابد. در پیکره‌ ساخت‌وساز آجر و بتون و توسعه‌ی شهری، زمان یک متغیر «ناپایدار» است. نقاشی‌های «زیستگاه» سه نمای شهری با رنگ‌های پخته‌اند اما سازه‌ها و بناهای نقاشی‌شده‌شان در حلقه‌ تکرار و خامی گرفتار آمده‌اند. باربد که مجسمه‌سازی خوانده در نقاشی‌هایش  رد اهمیت پیکر و ساختار را به جا گذاشته و در حجم‌هایی که ارائه می‌دهد، اهمیت زیرساخت را.

امید مهدی‌زاده در مجموعه‌ «قبح» با حجم‌ها و چاپ‌فلزهای زمخت اما پرجزییاتش طعنه‌ای کنایه‌آمیز به  بیهودگی انبوه‌سازی‌هایی شهری می‌زند که منافع سازندگانش بر بسترسازی‌های درست و سنجیدگی امر ارجحیت یافته است. فزون شهری با پیکربندی  و توسعه‌ی مداوم اما پراکنده و بی‌سامانش مفهوم مکان و زمان را تحت تاثیر قرار داده؛ گردن‌کشی سازه‌های بلند، نیمه‌کاره و بدنما که محصول کج‌سلیقگی و بی‌خردی است. چاپ‌های فلز این مجموعه  چشم‌اندازهایی از شهرند که لایه‌ای خام و زنگ‌زده بر روی‌شان نشسته و درخشندگی‌شان را سلب کرده است. در کنار این چاپ‌ها، سازه‌هایی ناپایا ایستاده‌اند که هسته‌ آن‌ها از داخل تخریب شده و دیر یا زود فرو می‌پاشند.

گالری کانسپت استور اردی‌بهشت

نمایشگاه گروهی طراحی، نقاشی و حجم «سه در سه» از جمعه ۱۸ مردادماه در کانسپت استور اردی‌بهشت به نشانی خیابان سنایی، خیابان شاهین (خدری)، پلاک ۱۸، طبقه دوم آغاز به کار می کند. در بیانیه نمایشگاه «سه در سه» آمده است: «این نمایشگاه عنوان پروژه‌ایست از گالری اُ با هدف معرفی هنرمندان جوان و نوظهور که‌ سومین دوره‌ خود را تابستان امسال برگزار می‌کند. این برنامه شامل ۴ نمایش و هر نمایش شامل ۳ نمایش انفرادی است که هریک به مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت. هریک از هنرمندان انتخاب شده برای این برنامه در فضایی جداگانه در پلتفورم اردی‌بهشت آثار خود را به نمایش می‌گذارند. اولویت برگزارکنندگان این برنامه در انتخاب هنرمندان، اصالت آثار، استعداد و آتیه‌دار بودن افراد و همچنین توانایی آن‌ها در استفاده‌ی بهینه از فضای کوچک‌تر اختصاص داده شده به آثارشان است.

هنرمندان منتخب دوره‌ سوم در سال ۱۳۹۸، در حوزه‌های طراحی، نقاشی و مجسمه‌سازی فعالیت می‌کنند. به طور کلی، این پروژه نگاهی ویژه به نسل جوانی از هنرمندان ایرانی ارایه می‌دهد که در مراحل اولیه‌ حرفه‌ی هنری خود هستند. پرداختن و معرفی هنرمندان جوان و نوظهور همواره یکی از هدف‌های اصلی گالری اُ از ابتدا تا به امروز بوده است، با این برنامه امید داریم طیف بیشتری از بازدیدکنندگان را مخاطب قرار دهیم و در عین حال از گروه‌های وسیع‌تری از هنرمندان حمایت کنیم.»

کد خبر 4688029

منبع: مهر

کلیدواژه: گالری گردی نقاشی لیلی گلستان گالری اعتماد گالری شیرین گالری محسن تئاتر ایران فیلم سینمایی موسیقی ایرانی کارگردان تئاتر سیزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان فیلم کوتاه جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان اصفهان موسیقی نواحی حسین آهی کنسرت موسیقی برنامه تلویزیونی موسیقی کلاسیک موسیقی پاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۷۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در این مراسم گفت: یک نوجوان و جوان ایرانی منفعل نیست و به آنچه در پیرامون خود می‌گذرد اشراف و آگاهی و نگاه عمیق دارد.

ابراهیمی‌هژیر گفت: نمایش‌های شما امروز نشان داد که کودک و نوجوان ایرانی انزجاز عمومی مردم جهان از صهیونیست را از طریق رسانه‌های خود درک می‌کند و می‌بیند و می‌شنود.

او گفت: حقانیت جمهوری اسلامی در دفاع از مظلومان، کودکان، پیران و زنان را درک می‌کند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس نیز گفت: هنر یعنی انسان خود را در اقیانوس بیکران الهی ببیند و دیگران را نیز همراه خود کند و هنرمند واقعی باید این ویژگی را داشته باشد.

حمیدرضا حاجی بابایی گفت: از میان هنرها، تئاتر هنری است که انسان حرارات، هیجان و پیام بازیگر و متن داستان را به خوبی حس و با آن ارتباط برقرار می‌کند.
در این مراسم بیانیه هیئت داوران از سوی احمد بیگلریان، پیشکسوت تئاتر و داور این دوره از جشنواره قرائت شد و با رای و نظر داوران نمایش‌های برگزیده در بخش تئاتر کانون، قیچی که دنبال کار می‌گشت به مربیگری محمدجواد بختیاری از مرکز ۳ همدان، آه سرزمین من به مربیگری نوشین بیگلریان از مرکز ۳ همدان و نمایش برگزیده بخش آزاد، نمایش قصه پر غصه از کبودرآهنگ معرفی شدند که به مرحله کشوری هنر‌های نمایشی کانون راه پیدا کردند.

۱۰ گروه نمایشی در این جشنواره شرکت کرده بودند که ۶ گروه کانونی و ۴ گروه در بخش آزاد بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • نمایش «وضوح ناقص» در خانه عکاسان جوان
  • خودنمایی سیاه قلمهای بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • خودنمایی ‌سیاه قلم‌های بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • خودنمایی «سیاه قلم‌های بانوان» کردستانی در گالری سوره سنندج
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • برترین نقاشی دیواری سال 2023 ؛ بانوی نوازنده و خلاقیتی که نمایش می دهد(+عکس)
  • نمایشگاه گرافیک رایانه ای در ایوانکی
  • برپایی نمایشگاه طراحی و نقاشی درخوی
  • تور سراسری تصویر ایران آغاز شد